Το Πηγάδι
Ελληνικά English Italiano Deutsch Francaise Español Português 日本の 中国 русский
Ποιοι είμαστε


Στα στενά σοκάκια, στο κέντρο της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου θα συναντήσετε 'Το Πηγάδι'. Το εστιατόριο βρίσκεται σε μια αυλή που ήταν προέκταση ενός μεγάλου βενετσιάνικου κτιρίου τον 16ου αιώνα, και χρησιμοποιούταν για το πότισμα και την φύλαξη αλόγων.

Από το 2003 ο χώρος λειτουργεί ως εστιατόριο από τον ιδιοκτήτη και σεφ Χάρη Παυλάκη, καταφέρνοντας μέσα σε λίγα χρόνια να συμπεριληφθεί στα 10 καλύτερα εστιατόρια της Κρήτης από τον διεθνή τουριστικό οδηγό 'Rough guide'.

Το κτίριο καταστράφηκε ολοσχερώς κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας εκτός από την αυλή και τον εξωτερικό τοίχο όπου κατά την αναστύλωση τους βρέθηκαν το πηγάδι, η μεγάλη πέτρινη γούρνα μια πέτρινη κεφαλή λιονταριού και διάφορα αντικείμενα που χρονολογούνται από τον 16ο αιώνα και διακοσμούν σήμερα τον χώρο.

Η αυλή του εστιατόριου με τα πολύχρωμα λουλούδια, με την ελαφριά ελληνική και ξένη μουσική σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες παραδοσιακές και μεσογειακές γεύσεις που δημιουργεί ο σεφ Χάρης φτιάχνουν ένα ρομαντικό περιβάλλον που θα σας μείνει αξέχαστο.
Χάρτης Περιοχής
Που είμαστε
Διεύθυνση: Ξανθουδίδου 31

Τ.Κ: 74100

Πόλη: Ρέθυμνο

Νομός: Ρεθύμνου

Για να δείτε που ακριβώς είμαστε, κάντε κλικ στην φωτογραφία με τον χάρτη που βρίσκεται στα αριστερά σας.
Επικοινωνία - Κράτηση

Το Πηγάδι

Τηλέφωνο: 28310 27522

E-mail: info@pigadi-crete.com, bestofrestaurants@gmail.com


Αποστολή μηνύματος
ΌνομαE-mailΜήνυμα